Magazin

★★★★☆

Ce GPS auto sa cumparati?

Cand vine vorba de achizitionarea unui GPS auto, exista o serie de caracteristici importante de luat in considerare, pe care le vom analiza mai jos. Aceste produse nu sunt tocmai ieftine, asa ca o alegere gresita va poate face sa regretati achizitia.

Receptie prin satelit

O caracteristica importanta este timpul necesar pentru conectarea la sateliti dupa ce il porniti. GPS-ul care se conecteaza in scurt timp va localiza pozitia vehiculului si va calcula traseul mai repede. De asemenea, daca sunteti un pasionat de munte, este posibil sa aveti probleme de receptie cu unele dispozitive GPS si nu cu altele.

Acoperire

Atunci cand calatoriti, este important sa nu pierdeti conexiunea atunci cand treceti prin anumite locuri, cum ar fi tunelurile, asa ca ar trebui sa va asigurati, atunci cand va cumparati GPS-ul, ca acesta nu pierde usor acoperirea, deoarece v-ati putea pierde.

Capacitate de stocare

Daca calatoriti mult, aveti nevoie ca GPS-ul dumneavoastra sa aiba suficienta memorie interna pentru a stoca diferite harti sau, daca nu are suficienta, sa va permita sa adaugati mai multa memorie prin intermediul unui card de memorie. Este, de asemenea, foarte util daca il veti folosi ca tableta si veti reda continut multimedia.

Conectivitate

In cazul in care GPS-ul se poate conecta la retele Wi-Fi, acesta va va oferi mai mult confort, deoarece nu va mai depinde de computerul dumneavoastra pentru a descarca actualizari sau harti noi.

Tehnologia Bluetooth este importanta daca primiti multe apeluri sau daca faceti calatorii lungi, deoarece va va permite sa raspundeti la apeluri sau sa primiti mesaje fara a va distrage atentia de la drum.

Dimensiunea ecranului

Acesta este un factor important, deoarece cu cat ecranul este mai mare, cu atat mai buna este vizualizarea traseului si mai confortabila este vizualizarea continutului multimedia.

Asistent vocal

Atunci cand conduceti, este important ca nimic sa nu va distraga atentia de la drum, asa ca este necesar ca GPS-ul pentru masini sa va indice prin voce traseul pe care trebuie sa-l urmati, radarele, traficul etc..

De asemenea, este important ca navigatorul GPS sa va permita sa introduceti o adresa sau un loc prin comanda vocala, fara a fi nevoie sa va luati mainile si ochii de pe drum.

Accepti cookies? Citeste mai mult