Adaptor Controller Xbox 360 Pc

★★★★☆

Grabeste-te inainte ca adaptor controller xbox 360 pc sa se termine. Am creat o selectie a celor mai bune produse intr-un singur loc. Da, sunt ieftine, dar sunt si de calitate superioara. Produsele au stocuri limitate si se pot epuiza in orice moment. O sa ramai fara?

Cel mai bun TOP 13

👉 Vezi pe toate 👈

La ce anume se ocupă adaptor controller xbox 360 pc?

Adaptor controller xbox 360 pc - Cum funcționează și cum să profitați de el.

Este un adaptor mic și ușor care vă permite să utilizați controlerul pe un PC. Funcționează atât cu Xbox 360, cât și cu cele mai noi și mai bune PC-uri.

Cum se utilizează.

Pentru a-l utiliza, conectați mai întâi adaptorul la un port UNIVERSAL SERIAL BUS disponibil pe sistemul dumneavoastră computerizat. Deschideți jocul Xbox 360 sau glisați și utilizați stick-ul bazat pe controler pentru a vă deplasa pe ecran. Pentru a utiliza de obicei controlerul pe un PC, urmați următorii pași: 1. Lansați jocul sau aplicația pentru consolă Xbox 360. Alegeți opțiunea Controler din meniul Joc. 10.10.1111111120.21.222222 În shell-ul Controllerului, selectați opțiunea.2230. Treizeci şi unu. 3333333340. Patruzeci si unu. 4444444450.51.5555555560. Şaizeci şi unu. 6666666670.71.777777779. Optzeci. 81.8884.85. Optzeci si sase. 87.88. Faceți clic pe cheia Adăugați driver.

La ce ar trebuie să fiu atenționat la cumpărarea de adaptor controller xbox 360 pc?

Când cumpărați, este important să luați în considerare cerințele specifice ale dispozitivului dumneavoastra De exemplu, un PC nou care acceptă UNIVERSAL SERIAL BUS 0 poate vedea și funcționa cu un controler bun, în timp ce controlerul Xbox 360 care funcționează cu toate controlerele Xbox originale ar putea fi o alegere bună pentru mulți care doresc să-și păstreze vechiul controler. De asemenea, este important să alegeți un adaptor care este potrivit pentru dispozitivul dumneavoastra Dacă aveți un Mac, de exemplu, veți dori să alegeți un adaptor care este potrivit pentru USB 0. Dacă aveți un fel de dispozitiv Windows, veți dori să selectați un adaptor care este potrivit pentru USB 3.0 și UNIVERSAL. Seria BUS 2.0.

Merită adaptor controller xbox 360 pc scumpe?

Există câteva lucruri de luat în considerare înainte de a lua decizia, indiferent dacă să cumpărați un produs cu preț ridicat. Primul este cât valorează timpul tău. Dacă ești o persoană ocupată și dorește să petreacă cât mai puțin timp cu jocurile, atunci adaptorul pentru controler probabil că nu merită pentru tine personal. De asemenea, trebuie să țineți cont de bugetul dumneavoastra de cheltuieli. Dacă intenționați să cheltuiți mai puțin de 100 RON, este posibil ca adaptorul controlerului să nu merite pentru dumneavoastra În cazul în care doriți să cheltuiți mai mult de 22,99 RON, atunci adaptorul mecanismului de control poate fi o opțiune bună. Nu în ultimul rând, poate doriți să vă uitați la tipul de controler cu care doriți să utilizați adaptorul pentru controler. Dacă doriți să începeți să utilizați un controler de joc cu o cască VR, este posibil ca un adaptor pentru controler să nu merite banii pentru dumneavoastra Pentru oricine dorește să lucreze cu un mecanism de controler de joc cu un controler standard, un adaptor pentru controler ar putea fi o soluție bună.

Cum folosim adaptor controller xbox 360 pc în viața de toate zilele?

Controlerele de sistem Xbox 360 sunt excelente pentru jocuri pe desktop, dar pot fi folosite și pentru a controla computerul. Acest lucru este adesea foarte valoros dacă aveți o mulțime de jocuri diferite pe care doriți să le jucați sau poate dacă doriți să utilizați mecanismul controlerului Xbox 360 pentru altceva decât jocuri de noroc.

Există alte câteva moduri de a utiliza controlerele Xbox 360 pe hard disk. O modalitate este să utilizați un adaptor pentru controler pentru consolă Xbox 360. Acesta este o piesă hardware care vă va permite să utilizați controlerul Xbox 360 pentru activități alternative pe computer.

Asigurați-vă că utilizați controlere Xbox 360 printr-un emulator de controler de joc.

Ultimul mod de a aplica controlerele Xbox 360 pe computer este prin utilizarea unui emulator de controler de sistem Xbox 360. Acesta este un program software care vă va permite să utilizați tastele și mișcările controlerului consolei dumneavoastra Xbox 360 pentru alte jocuri. Este o modalitate excelentă de a experimenta diferite jocuri înainte de a le cumpăra.

Indiferent de modul în care decideți să produceți controlerul Xbox 360, asigurați-vă că vă antrenați folosindu-l în mod normal. Acest lucru vă va ajuta să vă simțiți mai bine când îl utilizați și să vă asigurați că vă puteți controla perfect titlurile jocurilor pe computer.

În cazul în care sunteți în căutarea unui adaptor excelent pentru controler Xbox 360 care vă permite să utilizați o tastatură și un mouse pentru PC pentru jocuri, atunci ar trebui să verificați gama noastră. Avem adaptoare care vor funcționa cu majoritatea aparatelor de jocuri, astfel încât să puteți juca cu ușurință jocurile preferate online. De asemenea, conectorii noștri sunt ieftini, așa că s-ar putea să găsiți bani pentru a cumpăra unul pentru dumneavoastra.

Adaptor controller xbox 360 pc este un conector care vă permite să utilizați tastatura și mouse-ul PC-ului pentru a controla controlerul actual Xbox 360. Aceasta este o modalitate excelentă de a vă îmbunătăți experiența actuală de joc și de a vă asigura că aveți cea mai bună experiență posibilă cu Xbox 360.

Altele de vazut

Accepti cookies? Citeste mai mult