Adaptor Carplay

★★★★☆

Grabeste-te inainte ca adaptor carplay sa se termine. Am creat o selectie a celor mai bune produse intr-un singur loc. Da, sunt ieftine, dar sunt si de calitate superioara. Produsele au stocuri limitate si se pot epuiza in orice moment. O sa ramai fara?

Cel mai bun TOP 13

👉 Vezi pe toate 👈

La ce anume se ocupă adaptor carplay?

Adaptor carplay este un accesoriu care vă permite să conectați un iPhone la un sistem audio auto. Acest lucru vă permite să redați muzică prin sistemul audio al mașinii sau să utilizați difuzorul încorporat al telefonului pentru a asculta conținutul audio scris.

La ce ar trebuie să fiu atenționat la cumpărarea de adaptor carplay?

Dongle-ul particular este un tip mai simplu și mai de bază. Pur și simplu conectați portul jack audio auto la adaptor și nu sunt necesare alte suplimente.

Cubul este de tip ridicat. Este într-adevăr o mufă pe care o puneți în difuzoarele mașinii și apoi conectați adaptorul în hub. Acest lucru vă permite să controlați cu siguranță un anumit sunet dintr-un vehicul de la adaptor și, de asemenea, vă permite să partajați muzică între mașină și adaptor.

Piatra este cel mai avansat tip. Acesta este un sistem complet, care include adaptorul, sistemele de difuzoare și sunetul. Este cel mai versatil și este folosit în multe mașini diferite.

Când căutați să cumpărați, trebuie să luați în considerare tipul de adaptor de care aveți nevoie, marca cu adaptorul, precum și cerințele specifice ale mașinii. Există o varietate de accesorii, fiecare cu capacități și cerințe diferite. Cele mai comune trei soiuri de sunt kopierschutzstecker, link-ul și pachetul.

Merită adaptor carplay scumpe?

Există un număr mare de factori de luat în considerare în orice moment de cumpărare. Unii dintre cei mai importanți factori de luat în considerare includ prețul adaptorului, dimensiunea adaptorului și caracteristicile pe care le oferă adaptorul.

Unele dintre funcțiile pe care le puteți oferi includ lucruri precum:

Acces la ecranul de pornire al propriilor dispozitive.

Dispozitiv la distanță de la gadgeturile dumneavoastra.

Redare audio și video de pe computer.

Codare cu degetele pentru dispozitive.

Căști atașate.

Dacă doriți să obțineți, este important să luați în considerare costul unui anumit adaptor, dimensiunea adaptorului și atributele oferite de adaptor. Când costul adaptorului este de obicei mare, adaptorul nu va merita. Pe de altă parte, dacă adaptorul este mic, aveți o afacere bună, adaptorul poate merita achiziționat. Dacă sunteți în căutarea unuia care oferă control portabil de la distanță a echipamentelor, redare audio și video și căști fixe, atunci acest Belkin este o alegere minunată.

Cum folosim adaptor carplay în viața de toate zilele?

Utilizarea a a devenit din ce în ce mai tipică în viața de zi cu zi a oamenilor. Există multe avantaje în acest sens, totuși cel mai comun exemplu poate fi că oamenii doresc să poată lucra cu dispozitivele lor de presă atunci când conduc. Lasă asta și multe alte dispozitive. Sunt potrivite și pentru atunci când aveți o mașină cu un semnal slab sau fără semnal, deoarece încă pot funcționa.

După ce ați conectat adaptorul la dispozitivul de marketing, trebuie să îl utilizați. Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să alegeți dispozitivul media cu care doriți să lucrați. După ce ați selectat dispozitivul media, ar trebui să găsiți opțiunea Folosiți această mașină pentru CarPlay.

Următorul lucru de făcut este să redați sistemul media. După ce ați conectat adaptorul, trebuie să selectați tasta Redare pe dispozitivul de marketing. După ce ați selectat în mod normal dispozitivul media, trebuie să selectați opțiunea Utilizați acest produs pentru CarPlay. Acest lucru poate asigura că adaptorul va funcționa în mod normal cu dispozitivul publicitar.

După ce ați ajustat calitatea audio în mod normal, ar trebui să selectați tasta Redare din instrumentul de marketing. Dispozitivul media specific pe care doriți să-l utilizați poate fi găsit în Setările dispozitivului Mass Media și selectând Interconectare CarPlay. După ce ați ales dispozitivul media, trebuie să selectați butonul Distrează-te din jurul adaptorului. Produsul media special pe care doriți să-l utilizați poate fi găsit pe dispozitivul media.

Este un echipament care poate fi folosit pentru a vă bucura de melodii digitale de pe telefonul dumneavoastra mobil. Este o piesă hardware mică, neagră, care poate fi compatibilă cu multe tipuri diferite de smartphone-uri. De îndată ce este andocat pe smartphone-ul tău, poți folosi comenzile ecranului tactil pentru a reda muzică prin catalogul tău muzical.

Este cu siguranță un accesoriu care permite unei mașini să poată reda muzică de la un music player sau chiar un dispozitiv audio portabil, cum ar fi un iPod mare, în timp ce conduceți mașina. Ele pot fi obținute ca eventual dispozitive de sine stătătoare sau ca sisteme accesorii, inclusiv sistemul audio auto și adaptor carplay.

Altele de vazut

Accepti cookies? Citeste mai mult